IsolatedIsolated

Minden együtt, ami még soha. Alig több, mint supergroup: az ISOLATED zenekart a barátság, a nyitottság, a Joy Division számok közös szeretete és az alkalom hozta össze. Eredetileg egyetlen alkalommal, a Joy. D.-ről és Ian Curtis-ről készült játékfilm hazai bemutatóján tervezték előadni új programjukat, de a közönség is, ők is annyira élvezték a koncertet, hogy végül örömmel fogadták el az újabb felkéréseket.

Szakcsi Lakatos Béla (billentyűs hangszerek), a Magyar Jazzművészek Társasága Kossuth-díjas elnöke, akit műfajában a földkerekség egyik legnagyobb improvizáló zongorajátékosaként tartanak számon, a Jazzy Chanson duóban itthon és külföldön már adott néhány sikeres koncertet Müller Péter Sziámival, a magyar független rockzene énekes költőikonjával. Az ISOLATED-ban csatlakozott hozzájuk a fél Európa Kiadó (Kirschner Péter - gitár, Magyar Péter - ütőhangszerek, Molnár Gábor Lóhalál - dobok), a hazai és nemzetközi digitális szcéna kikerülhetetlen varázslója, Duel aka Szabó Attila (kütyük, gitárszintetizátor,) és Bánfi Tibor basszusgitáros. Együtt, ahogy még soha. Az ISOLATED első, angol nyelvű programja a drámaian erős hangzás és a dallamos, táncos költőiség kivételes találkozása, amire az apropót a post-punk legenda Joy Division zenekar verhetetlen dalai szolgáltatják.

"Megkíséreljük megidézni a szellemet, amit megfékezni nem lehet és érzékenyen, tisztelettel, de frissen és határozottan a saját, 2009-es képünkre formáljuk a Joy Division zenéjét." - Kirschner Péter

 

 

VIDEÓ