Műszaki HibaMűszaki Hiba

A zenekar 1996. június 20-án debütált a Fiatal Művészek Klubjában. Előtte a tagok közül hárman (Hámori András, Maróti Dániel, Sepsik Bence) a Kexes Zoli és az Ezres nevű zenekarban játszottak Vidra Ágnes énekes és Bischof Dénes dobos társaságában.
A vérbő koncertek mellett - melyeken együtt léptek fel Dévényi Ádámmal, a Quimbyvel, a Balatonnal, a Pál Utcai Fiúkkal, az I love you-val stb. - Dalok és versek című előadásukat is több ízben bemutatták, a dalokat és verseket másként megszólaltatva. Az Aloé kávézóban több performance-jellegű koncertjük volt, például az Otthon című előadás-koncert.

1996. december 20-án tartották énekesük, Maróti Dániel Fétis című verseskötetének bemutatóját a Kolibri Pincében, mely koncertjeiknek szintén gyakran adott helyet. További helyszínek, ahol szerepeltek: Sellők és Sirályok Sörkert, FMK, Pinceszínház (Dalok és versek), Csili MH, Trafó Klub (Gödöllő), Sziget '97 (Dalok és versek), Százhalombatta, Cselőtepuszta, Kosztolányi Pinceklub, stb.

A zenekar 2004 óta már nem létezik, ám erre a meghívásra nem tudtak nemet mondani, hiszen a magyar underground fontos részét képezték a ’90-es években, valamint a kortársak és a ’80-as évek underground zenéje nagyban hatással volt muzsikájukra.
 

 

FELVÉTELEK