Náksi vs. BrunnerNáksi vs. Brunner

Náksi Attila
A nevével fémjelzett kiadványokból az elmúlt években több, mint 900.000 darab fogyott el, amelyeket rangos díjakkal (pl.: elsöként Magyarországon Bravo Arany Otto díjjal), valamint számos arany- és platinalemezzel díjaztak. 1996-ban megalapította saját cégét, a lemezkiadással, management-tel, produceri és hangfelvételi munkákkal foglalkozó OXIGEN MUSIC-ot. 1996 óta az Oxigen Music-nál 16 album jelent meg dance és house müfajban, köztük válogatássorozatok, valamint szerzödtetett müvészek produkciói. DJ-ként nyolc mixalbumot készített, amelyekböl 7 arany és kettö platinalemez lett.
Lemezlovasként folyamatosan játszik az ország legjobb klubjaiban, valamint külföldön.

Brunner Zsolt
Az INFINITY nevü együttes tagjaként vált ismertté 1996-ban. Az Oxigen Music stúdió hangmérnöke, stúdióvezetöje, számtalan remixet és felvételt készített. Náksi és Brunner 1998 óta dolgozik közösen DJ-ként, valamint különbözö projekteken. 1999 decemberében jelent meg első közös mixalbumuk CLUB SANDWICH címmel a Record Express gondozásában. A CLUB SANDWICH lemezek egytől-egyig elérték az aranylemez státust, amely példátlan siker Magyarországon. 2001-ben egy új mix sorozatot is útnak indítottak, amely minden nyáron jelentkezik SUNSHINE címmel. 2004 végétöl NEM Náksi és Brunner készíti a két sorozat még megjelenö darabjait.

A két DJ több, mint 50 remixet készített az elmúlt években, hazai és külföldi felvételekből egyaránt. Brunner Zsolt nevéhez fűződik az elsö interetes -bakelitekkel foglalkozó - hanglemezbolt a www.djshop.hu elindítása.
 

 

HONLAP


VIDEÓ