Noise of Irrational: Péterfy Bori és T.BaliNoise of Irrational: Péterfy Bori és T.Bali

Péterfy Bori színésznő és énekesnő. Korábban a Krétakör színházzal dolgozott, 2008 ősze óta a Nemzeti Színház tagja. 2007 májusában alakult meg új zenekara, az Amorf Ördögök szerzőiből és tagjaiból verbuvált Péterfy Bori & Love Band. A bemutatkozó lemez 2007 október 15-én jelent meg a Megadó Kiadó gondozásában. Sokakat az őrületbe kergetett, még többek pedig a szívükbe zárták a lemez első számát, a Hajolj bele a hajamba című dalt, melyhez videóklip is készült. Aztán a Vámpír, aDélelőttök a Kádba’ és az Ópium című számokhoz is készültek videók. A zenekar meg rengeteget koncertezik. A Love Band sanzonos, gitáros popzenét játszik.

T. Bali (Temesvári Balázs), zeneszerző, kísérleti zenész, elsősorban színházi és táncszínházi produkciókhoz ír zenét. Saját zenekara a gyakran változó felállású I. O. N., performance-jellegű, ambient alapokon nyugvó kimagaslóan igényes underground kisérleti zene.

T. Bali gyakran dolgozik Szemző Tiborral, játszik a Gordiusi Comóban, amellyel számos külföldi fellépésen vett részt, egyebek mellett felléptek a londoni Royal Hallban, Frankfurtban, Moszkvában, Kanadában.

Első önálló CD-je a Moszkva tér című film zenéje 2001-ben jelent meg. (Temesvári Balázs és a Porzómusic: A Moszkva tér című film zenéje - Bahia, 2001)
 

 

VIDEÓ


FELVÉTELEK