RelicsRelics

A Relics zenekar 2005 ben alakult Tatán tulajdonképpen a Gábor ötlete volt, hogy feldolgozásokat kellene játszani, mert kevesen csinálnak ilyet. Rengeteg tagcsere volt, jöttek mentek az emberek, énekesek, és elég nehéz volt így felkészülni egy-egy koncertre, de mindig kivágtuk magunkat valahogy és megoldottuk a krízishelyzeteket. Az ún. törzstagokból már csak a Gábor, meg Olivér van meg , de onnan igazán Relics a Relics, hogy ez a felállás kialakult. Voltunk már hatan is, próbáltuk ezzel is, azzal is, de igazán csak ez az 5 ember tud együtt dolgozni.

2008 év vége felé egyébként, miután (na egy nevet mégis had) az Ági "elhagyott" minket feloszlottunk, Oli és Gabó Átmentek a Légióba, aztán valahogy odakerült a Robi is, akkor már a Csilla is ott vokálozott, csak valahogy nem jöttünk ki a többi taggal és kenyértörésre került sor. Evidens, hogy szólunk a Rolának, hogy kellene basszus ráadásul 2 napunk volt a koncertig, úgyhogy gatyaszíj meghúz, nagylevegő és hajrá. A koncert valahol a balaton után délen volt, a sors furcsa fintora, hogy a kocsi, amivel az Olivérék jöttek a többiek után lerobbant szabadbattyánban, és így a buli elmaradt.

Hát, most így állunk, szépen és tele energiával, ezt a nyarat már szerencsére sikerült végignyomni, de jövőre még jobban bele akarunk húzni, még jobb nótákat akarunk csinálni és még több emnert szeretnénk szórakoztatni.
 

 

HONLAP