RoxityRoxity

A Roxity 2006. márciusában abból az indíttatásból alakult, hogy a tagok létrehozzanak egy olyan igényes zenekart, ami a fiatalos, dallamos rockzenét kedvelő közönséget, maradéktalanul kiszolgálja.
Elkezdődtek a próbák és a koncertek, egyre több bulin jelent meg a Roxity előzenekarként. 2007-ben a zenekar rögzítette első demóját /Angyal vagy ördög/, Bándon, az Amp. Stúdióban. Az anyag és a zenekar egyaránt jó kritikát kapott, a ROCKINFORM című zenei magazinban. Székesfehérváron pedig a Vörösmarty Rádió rendszeresen játszotta a dalokat. Egyre több lett a saját koncert Veszprém megye különböző szórakozóhelyein.

A 2008-as évben bővült repertoáruk, új dalok "születtek" és 2009-es év végéig várhatóan elkészül a második stúdióanyaguk is. Az első nagylemezük megjelenését 2009. december közepére tervezik. A felvételek rögzítésére a tervek szerint, Székesfehérváron az ActiStudio-ban augusztusban és szeptemberben kerül sor. Itt készült, bemutatkozó anyaguk is, ez év májusában.

Folyamatos stúdiómunka és koncertek, ami a zenekar mindennapjait jellemzi és közben, persze készülnek az új szerzemények. A dalok a zenekar saját berkein belül születnek, a zene és a szöveg is saját munka eredménye. Mindemellett a KLUBRÁDIÓ elkezdte játszani az Angyal vagy ördög című daluk legutóbbi változatát. Az első lemezüket a kor kihívásainak megfelelően internetes formában is hozzáférhetővé kívánják tenni a közönségünk számára. A terjesztés internetes részéhez igénybe kívánják venni a nagy zeneportálokat, velük még folynak a tárgyalások. Nem égimódiak, de "a kézben tartott CD mégis csak más", ezért szeretnének valódi hanghordozót is megjelentetni, ami megvásárolható lenne honlapunkon, és persze juthatna belőle az igazi lemezboltok polcára is.
 

 

HONLAP


VIDEÓ