SupernemSupernem
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy öreg király és az öreg királynak volt három fia. Mindegyik fiú zenész volt. A legidősebb, IMI, még Ulászló idejében dobolt a Mester és tanítványaiban aztán a király halála után, a középső fiúval, SZABI-val - aki a négyhúros, mélyhangú gitár mestere – együtt zenéltek az UP nevű zenekarban.
A hatalmi villongások idején csatlakozott hozzájuk a legkisebb fiú TIBI, aki villanyárammal működő gitáron játszik. De sajnos a közös muzsikálás nem tartott sokáig, mert az új régens miatt az akkori zenekar pár hónap alatt széthullott. A fiúk viszont úgy gondolták, hogy szerencsét próbálkoznak maguk, hármasban. Hosszas töprengés után kiválasztották maguknak a SUPERNEM zenekar nevet, ami hazájukban használatos ősi szó. A zenéket, szövegeket maguk írják, stílusuknak az akrobatikus rock and roll nevezték meg. A következő akadályt is sikeresen vették, hiszen a jövőjüket sikeresen előmozdítani tudó varázslóval találkoztak, a Gold Record-dal, aki megígérte, hogy segít nekik.
 
Innentől beindult a gépezet:
K-k-kétszer videoklip és maxi 2002 őszén.
Surfpunk videoklip és maxi 2003. márciusában.
Hangosabban nagylemez (mindenféle multimédiás varázsigével) 2003. május elején.
 
A rege itt most megszakad, de annyit elárulhatok, hogy a következő rész is jó hangulatban, vidáman fog eltelni.
 
A gépezet tovább dübörgött. A „Hangosabban” című nagylemez megjelenése után egy kis idő elteltével jött a következő maxi lemez, természetesen videoklipel együtt. Ez volt a „Rendőrsztori”. Majd felkérték a zenekart, egy művészfilm főcímdalának megírásához. Így született a „Nincs mese” című dalunk, mely egyébként a film címe is lett. Ez a második lemezen hallható. Érdekesség, hogy ezt a klipet nem Indián készítette, mint az eddigieket. Majd nem volt más dolga a zenekarnak, mint a közönség szórakoztatása. Közben Szabi hétről hétre különböző különleges, extrém helyzetekben méri össze tudását, erejét, eszét Majkával a Cool Tv-n a Kontra című műsorban. És el is érkeztünk 2004 végéhez, amikor is a fiúk stúdióba vonultak, hogy elkészítsék második nagylemezüket. Az első részből már kiderült, hogy a fiúk saját maguk írják a szöveget és a dalokat is ők szerzik. Ez most sem történt másképp. Egy kis lemezzel („Számolj rám”) rukkolt elő a zenekar, hogy ezzel adjon egy kis ízelítőt, hogy milyen is lesz a második korong. A hozzá készült klipben most nincs sztori, hanem a zenekar van előtérbe helyezve. Majd április 11-én kijött a „Tejfog”.
 
Itt a vége a második résznek. Folytatjuk!

 

HONLAP


VIDEÓ


FELVÉTELEK