TamaraTamara

Bencsik Tamara 1987-ben Szerbiában, azon belül is Szabadkán született. Nem kellett sokat várnia ahhoz, hogy a zene magával ragadja, ugyanis 12 éves kora óta énekel. A középiskolás évei alatt sem hagyta el ezt az irányvonalat, hiszen zenei oktatási intézménybe járt. Az érettségi után sem felejtkezett el a dalolásról, tudását autodidakta módon fejlesztette tovább.
Első zenekari élményét 13 éves korában élte át, amikor is csatlakozott a Hangulat együtteshez, ám ez a kapcsolat nem volt hosszú életű, ugyanis csak másfél évig tartott.
Később számos fesztiválon is énekelt a Vajdaságban, mint szólóénekes, ahol szép sikereket ért el a közönség körében.
Az áttörés 2006-ban érkezett el énekesei pályáján, amikor is részt vett a Balkán Express énekes válogatásán barátnőjével. A zenekar egyébként olyan kritériumokat adott a leendő énekeseinek, hogy tudjanak mind szerbül, mind pedig magyarul dalolni. A lányok jöttek, láttak, énekeltek és győztek, azaz mind a ketten az együttes tagjai lettek.
Tamara pedig gondolt egy nagyon 2008-ban, és jelentkezett a népszerű tehetségkutató, a Megasztár 4 versenyzői közé, és produkcióival igyekezett minél jobban elkápráztatni az Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Mester Tamás alkotta zsűrit. Ami olyannyira jól sikerült neki, hogy egészen a 15-ös, végső keretbe bekerült, és szombat estétől már közönség előtt, élő adásban mutathatja meg mindazt, amit a természet adott neki: a csodás hangot, és a profi előadói stílust.
 

 

VIDEÓ